Постинг
20.04.2019 15:16 -
В кухнята на една хашимотка
Зелен /жълт/ фасул
Продукти:
1/2 кг. зелен /жълт/ фасул
1/2 глава лук / може и зелен/
100 гр. свинско месо
1-2 скилидки чесън
1 морков
2-3 суп. лъж. зехтин
щипка джоджен
хималайска сол на вкус
магданоз
Начин на приготвяне:
Нарязваме на кубчета месото и запържваме леко в зехтина с лука.
Добавяме нарязания и почистен фасул, моркова също.
След като зе задуши и поомекне фасула, добавяме накълцания чесън.
щипка джоджен, сол на вкус и чаша вода.
Оставяме да поври около 20 мин.
Сервираме с поръсен пресен магданоз.
Продукти:
1/2 кг. зелен /жълт/ фасул
1/2 глава лук / може и зелен/
100 гр. свинско месо
1-2 скилидки чесън
1 морков
2-3 суп. лъж. зехтин
щипка джоджен
хималайска сол на вкус
магданоз
Начин на приготвяне:
Нарязваме на кубчета месото и запържваме леко в зехтина с лука.
Добавяме нарязания и почистен фасул, моркова също.
След като зе задуши и поомекне фасула, добавяме накълцания чесън.
щипка джоджен, сол на вкус и чаша вода.
Оставяме да поври около 20 мин.
Сервираме с поръсен пресен магданоз.
Няма коментари