Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.04.2019 15:16 - В кухнята на една хашимотка
Автор: mimi79 Категория: Рецепти   
Прочетен: 105 Коментари: 0 Гласове:
1



 Зелен /жълт/ фасул 

Продукти:
 

1/2 кг. зелен /жълт/ фасул
1/2 глава лук / може и зелен/ 
100 гр. свинско месо
1-2 скилидки чесън 
1 морков
2-3 суп. лъж. зехтин
щипка джоджен
хималайска сол на вкус 
магданоз 

Начин на приготвяне: 

Нарязваме на кубчета месото и запържваме леко в зехтина с лука.
Добавяме нарязания и почистен фасул, моркова също.
След като зе задуши и поомекне фасула, добавяме накълцания чесън. 
щипка джоджен, сол на вкус и чаша вода.
Оставяме да поври около 20 мин. 
Сервираме с поръсен пресен магданоз.

image
 




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mimi79
Категория: Рецепти
Прочетен: 6426
Постинги: 12
Коментари: 0
Гласове: 3
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930